Davy Jansen

Gemeente Bladel

‘Veel inwoners van de Kempen-gemeenten staan dagelijks in de file op de provinciale weg N284. Dit is de regionale verbindingsweg vanuit de Kempen richting Gemeente Eindhoven en Gemeente Tilburg en het voorportaal voor de Brainport Eindhoven-regio. Als Gemeente Bladel zijn wij niet verantwoordelijk voor deze weg, maar wij voelen de verantwoordelijkheid richting onze inwoners wel’, zegt Davy Jansen, geboren en getogen in Bladel. ‘Daarom wil ik proberen om de stem van de Kempen-regio ook beter te laten horen in de Provincie Noord-Brabant en sta ik bij de komende Provinciale Staten verkiezingen van 15 maart op nummer drie op de kieslijst van Lokaal Brabant.’
Davy Jansen (35) werd op zijn achttiende al gekozen in de gemeenteraad van Bladel voor de lokale partij Bladel Transparant. Na drie termijnen als raadslid is hij momenteel bezig aan zijn tweede termijn als wethouder namens deze partij. Daarnaast is Jansen afgestudeerd jurist en geeft hij een aantal uren per week les aan de Juridische Hogeschool in Tilburg en ‘s-Hertogenbosch. Onlangs werd hij door het platform Binnenlands Bestuur nog genomineerd voor titel Beste Bestuurder.
‘Net als de andere kandidaten van Lokaal Brabant geloof ik in politiek van onderop, met oog voor alle Brabanders. Juist in deze tijd is het belangrijk om met elkaar de goede dingen te doen voor Brabant en dus ook voor de Kempen-gemeenten.
Daarom op 15 maart: Geen Haags verhaal, kies Lokaal!
Davy Jansen, Lokaal Brabant (lijst 11, nummer 3)