Mensen

Test

Standpunten

Nieuws

Maak kennis met Lokaal Brabant

Lokaal Brabant is vertegenwoordigd in vele gemeenten in Brabant. Op social media hebben de afgelopen tijd een aantal actieve leden van de partij zich voorgesteld. Leer onze mensen beter kennen door hun verhaal hieronder te lezen. De komende tijd gaan nog meer mensen zich aan u voorstellen.

Nevzat Karakus

Nevzat Karakus

Lokaal Brabant wil de afstand tussen de inwoners en de overheid kleiner maken. Mede hierdoor sta ik bij de Provinciale Statenverkiezingen in maart op de kieslijst voor Lokaal Brabant.

Lees meer
Gerben van den Broek

Gerben van den Broek

Als Brabander in hart en nieren is er maar één partij waarvoor ik op de kieslijst wil staan bij de Provinciale Staten verkiezingen op 15 maart: Lokaal Brabant!

Lees meer
Thomas van Hulsel

Thomas van Hulsel

Hallo, ik ben Thomas van Hulsel.
Ik heb bijna heel mij leven gewoond in mijn geboorteplaats Westerhoven (zuidoost Brabant). Daar heb ik ook voor het eerst kennis gemaakt met de lokale politiek.

Lees meer
Sjef van Creij

Sjef van Creij

Sjef van Creij, woonachtig in het mooie durpke Rosmalen, onder de rook van Den Bosch.
Als fervente tegenstander van de gedwongen gemeentelijke herindelingen zeker de herindeling van 01-01-1996 waarbij ’s-Hertogenbosch en Rosmalen werden samengevoegd ben ik politiek actief geworden.

Lees meer
Iris de Liefde

Iris de Liefde

Wij (mijn partner, mijn dochter en ikzelf) zijn vanuit de provincie Utrecht verhuisd naar de provincie Noord-Brabant. Wij hebben even gewoond in Den Bosch en wonen nu in de mooie Parel aan de Maas, Lith. Lith is een kerkdorp van de gemeente Oss, de gemoedelijkheid en het warme welkom in de gemeente Lith, maakt dat wij hier met ontzettend veel plezier wonen.

Lees meer
Piet Geerts

Piet Geerts

Mijn naam is Piet Geerts, 31 jaar, woonachtig in de kern Rijsbergen. Zoon van Marc en Marion. Opgegroeid in een dynamisch gezin met vele activiteiten (oliehandel, Total Rijsbergen, vastgoed).

Lees meer
Harold van den Broek

Harold van den Broek

Mijn naam is Harold van den Broek, ik ben 56 jaar en een geboren en getogen Rekenaar,
een echte gewortelde Brabantse jongen. Inmiddels 31 jaar getrouwd en ik woon samen met Diana en onze 3 dochters in het Brabantse dorp Reek.

Lees meer
Joost van Huijgevoort

Joost van Huijgevoort

Mijn naam is Joost van Huijgevoort en woonachtig in het zich stormachtige ontwikkelende Tilburg.

Jaren ben ik werkzaam geweest als directeur van verschillende gemeentelijke diensten bij die gemeente.

Lees meer
Anton Müllenberg

Anton Müllenberg

Mijn naam is Anton Mullenberg, fractie assistent Bergse Sociaal Democraten – BSD gemeente Bergen op Zoom.

Ik ben geboren en getogen in Bergen op Zoom, een Brabander met trots en zelfreflectie.

Lees meer
Yvonne de Heer

Yvonne de Heer

Ik ben Yvonne de Heer. ‘Lokaal’ is het woord dat bij mij past. Dicht bij huis, te overzien, bereikbaar, betrouwbaar in mijn directe omgeving: Midden- en West-Brabant. In Oost-Brabant haal ik zo de nodige energie op.

Lees meer
Louis van der Kallen

Louis van der Kallen

Mijn naam is Louis van der Kallen. Eind 1990 was ik en mijn partij de Bergse Sociaal Democraten (BSD) één van de initiatiefnemers tot de Brabantse Onafhankelijke Fracties (BOF) een directe rechtsvoorganger van Lokaal Brabant. Onafgebroken is de BSD lid geweest van de bundeling van de lokale partijen in de Staten van Brabant.

Lees meer
Kees van Aert

Kees van Aert

Mijn naam is Kees van Aert, geboren en getogen in Etten-leur.

Van 2002 tot 2018 was ik raadslid voor het Algemeen Plaatselijk Belang (APB Etten-Leur).

Van 2018 tot mei 2022 ben ik wethouder geweest en heb deze functie beëindigd in mei van dit jaar, omdat ik de pensioengerechtigde leeftijd heb bereikt.

Lees meer
Wim Veldkamp

Wim Veldkamp

Mijn naam is Wim Veldkamp, (1952), gehuwd, 2 dochters en 4 kleinkinderen, allemaal wonende in Kaatsheuvel.

Inmiddels ben ik al ruim vier jaar betrokken bij Lokaal-Brabant, in 2019 heb ik dan ook op de lijst gestaan voor de Provinciale Statenverkiezingen.

Lees meer
Jannes Kusters

Jannes Kusters

Mijn naam is Jannes Kusters. Ik ben 22 jaar en woonachtig in het mooie Ulicoten. Sinds maart vertegenwoordiger ik als fractievoorzitter Fractie Ulicoten in de gemeenteraad van Baarle-Nassau. Ook ben ik voorzitter van Muziekvereniging Ulicoten. Ik haalde een bachelor-diploma Technische Bedrijfskunde aan Avans Hogeschool en ik studeer nu Bestuurskunde aan de Erasmus Universiteit.

Lees meer
Rien van de Sande

Rien van de Sande

Mijn naam is Rien van de Sande.

Ik woon in Rijsbergen. Dit dorp is gelegen aan de Belgische grens bij Hazeldonk en onderdeel van de gemeente Zundert . Als volksvertegenwoordiger ex-raadslid in de gemeente Zundert, bestuurslid van Lokaal Brabant en lid van Corso Buurtschap Rijsbergen, vind ik het belangrijk dat er een brede afspiegeling van de inwoners vertegenwoordigd is in de Provinciale Staten van Noord-Brabant, de partij, de gemeenteraad en het verenigingsleven.

Lees meer
Tom van den Broek

Tom van den Broek

Mijn naam is Tom van den Broek en ik woon in Vlijmen in de gemeente Heusden.

Na het behalen van mijn Vwo-diploma ben ik begonnen aan de studie Bestuurskunde aan Tilburg University.

Lees meer
Lonneke Verbunt

Lonneke Verbunt

Mijn naam is Lonneke Verbunt, woonachtig in Baarle-Nassau, momenteel gemeenteraadslid in deze bijzondere en unieke gemeente voor Fractie Ulicoten.

Baarle-Nassau is een bijzondere gemeente verweven met Belgische zustergemeente Baarle-Hertog, 2 landen en 30 enclaves.

Lees meer
Peter Bons

Peter Bons

Mijn naam is Peter Bons en ik ben secretaris in het bestuur van Lokaal Brabant. Ik ben woonachtig in Hoeven (gem. Halderberge) en ik ben 70 jaar. Rond 1990 ben ik een termijn raadslid geweest in gemeente Terheijden.

Lees meer
Wil van Pinxteren

Wil van Pinxteren

Ik ben Wil van Pinxteren, oud-Gedeputeerde en huidig Statenlid van Lokaal Brabant en ik ben nu al druk bezig met de voorbereidingen op de Provinciale statenverkiezingen van maart 2023.

Lees meer