Uitnodiging voor workshop en netwerkborrel

De fractie van Lokaal Brabant houdt op 7 september in Buurthuis Bubecu in Wijk en Aalburg een bijeenkomst voor haar leden en andere geïnteresseerden.

Alle Kernen Troef pleit voor treinstation in Woensdrecht

De lokale politieke partij Alle Kernen Troef in Woensdrecht wil graag dat de gemeente in de toekomst een treinstation krijgt. Het oude station werd op 15 mei 1938 gesloten voor de reizigersdienst gesloten.

Voedselbesluit op 15 juni

Op 15 juni presenteren de elf werkgroepen hun voorstellen aan elkaar tijdens de Voedselraad. De deelnemers aan de raad bepalen met elkaar welke plannen zij gerealiseerd willen zien. Dit wordt vastgelegd in het allereerste Voedselbesluit van Noord-Brabant. Bij een vorige bijeenkomst zijn elf werkplaatsen gevormd voor de volgende hoofdonderwerpen: Innovatie – Eiwittransitie High tech en […]

Lokaal Brabant ziet ook lichtpuntjes in bestuursakkoord ‘Kiezen voor kwaliteit’

De Brabantse coalitiepartijen VVD, CDA, PvdA, GroenLinks en D66 hebben op 7 juni hun bestuursakkoord ‘Kiezen voor kwaliteit’ gepresenteerd. Statenlid Wil van Pinxteren van Lokaal Brabant is kritisch over de inhoud van het akkoord, maar ziet ook lichtpuntjes.

Lokaal Brabant: ‘Laat ‘Meat the Victims’ ook de kosten van stalbezetting betalen’

De stalbezetting van ‘Meat the victims’ kan absoluut niet door de beugel vindt de provinciale politieke partij Lokaal Brabant. Fractievoorzitter Wil van Pinxteren van Lokaal Brabant: ‘Ik verafschuw de actie van deze zogenaamde dierenvrienden en vind ook dat de bezetters op dienen te draaien voor alle kosten die hun actie rechtstreeks of indirect hebben veroorzaakt. […]