Samen met een groot aantal aangesloten lokale partijen en honderden individuele leden gaat Lokaal Brabant in het begin van 2023 op campagne om de lokale stem nog beter door te laten klinken in het Provinciehuis.

Wil jij de komende maanden samen met ons nadenken over het plan van aanpak voor onze campagne en vind je het leuk om ook te helpen met de uitvoering daarvan? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken.

Een volledig functieprofiel is moeilijk te geven voor deze functie, omdat ook wij denken dat iedereen andere vaardigheden heeft of deze graag samen ontwikkelt, ook in teamverband. Het is fijn als je in elk geval wat tijd hebt in de avonduren en in de weekeinden. Heb je overdag tijd om de campagne te ondersteunen, dan ben je natuurlijk ook welkom. Samen werken we aan uitingen in beeld en geluid en we bereiden campagneactiviteiten op straat voor.  Natuurlijk gaan we ook in gesprek met kiezers. Daarnaast steunen we uiteraard de kandidaten in de voorbereiding van hun campagne en tijdens de activiteiten zelf.

Lokaal Brabant gaat graag in gesprek met kiezers in de provincie met aandacht voor thema’s die lokaal en in de regio spelen. Laat je interesse blijken en bouw samen met andere campagneteamleden aan de groeiende steun om Lokaal Brabant als vertegenwoordiger van jullie belangen in het Provinciehuis nog meer stem te geven.

Wil je lokale vraagstukken op de provinciale agenda krijgen? Ben je geïnteresseerd en bereid om je in te zetten voor deze campagne? Mail dan naar secretaris@lokaal-brabant.nl en geef je naam en telefoonnummer door. Wij nemen dan contact met je op voor aanvullende informatie.