De gemeenteraadsverkiezingen komen eraan en Lokaal Brabant wil alle Brabantse lokale partijen zoveel mogelijk ondersteunen om bij die verkiezingen goed voor de dag te komen. Daarom houdt Lokaal Brabant op 30 oktober van 10.00 – 13.00 een themabijeenkomst voor alle lokale partijen in Brabant, op locatie:

Buurthuis De Stulp
Admiraalsweg 100
5151 MR DRUNEN.

Agenda
-Opening & Presentatie – Voorzitter Lokaal Brabant John van Gorp
-Lokaal & Provinciaal – Oud-gedeputeerde Wil van Pinxteren
-Intermezzo
-Campagne & Herindeling – Piet van de Koolwijk vz.Team Lokaal (Land van Cuijk i.o.)
-Discussie & Informatie
-Afsluiting met aansluitend Lunch

Oud-gedeputeerde Wil van Pinxteren van Lokaal Brabant houdt een presentatie over hoe lokale partijen op provinciaal niveau kunnen samenwerken, maar toch onafhankelijk hun eigen koers kunnen varen. Ook zal hij daarbij ingaan op de mogelijkheden die Lokaal Brabant heeft om lokale partijen op provinciaal niveau zoveel mogelijk te ondersteunen.

Voorzitter van Lokaal Brabant en bestuurslid van de Onafhankelijke Senaatsfractie (OSF) John van Gorp geeft een presentatie over de ondersteuning die de OSF kan bieden aan de regionale en aan de lokale politieke partijen.

Tijdens de bijeenkomst kunnen partijen ook informatie inwinnen over de materiele mogelijkheden die de OSF biedt om hen te ondersteunen in de aanloop naar de verkiezingen. Hierbij kan onder andere gedacht worden aan gebruikelijk reclamemateriaal voor de campagne.

Verder worden er een aantal informatiepunten ingericht cursussen en subsidiemogelijkheden.

De bijeenkomst wordt afgesloten met een broodjeslunch. Aanmelden kan door vóór 23 oktober een mailtje te sturen naar secretaris@lokaal-brabant.nl.

Geef daarbij aan van welke partij u bent en met hoeveel personen u aanwezig zult zijn.