Rien van de Sande

Gemeente Zundert

Mijn naam is Rien van de Sande.

Ik woon in Rijsbergen. Dit dorp is gelegen aan de Belgische grens bij Hazeldonk en onderdeel van de gemeente Zundert . Als volksvertegenwoordiger ex-raadslid in de gemeente Zundert, bestuurslid van Lokaal Brabant en lid van Corso Buurtschap Rijsbergen, vind ik het belangrijk dat er een brede afspiegeling van de inwoners vertegenwoordigd is in de Provinciale Staten van Noord-Brabant, de partij, de gemeenteraad en het verenigingsleven.
Persoonlijk wil ik mij graag sterk maken voor de leefbaarheid, de bereikbaarheid van de dorpen, kleine kernen en wijken en de inrichting van het platteland. Dit wil ik steeds met de menselijk maat op de achtergrond.

Hoe wil ik dit doen? Vooral via samenwerking van onder op (bottom-up) via de leden van de lokale partijen, de lokale kiezers. Met betrokken inwoners in onze provincie ga ik er vanuit dat dit zeker gaat lukken.

Wat gaan we doen vanaf NU?
U opzoeken en uitnodigen om met LOKAAL BRABANT mee te doen en ons te helpen bij de uitvoering van de speerpunten. Wij vragen de jongeren om zich bij onze werkgroep jongeren in oprichting aan te melden, bij Lokaal Brabant. Ook nodigen wij de leden van lokale partijen uit mee te doen en het succes van de gemeenteraadsverkiezingen maart 2022 voort te zetten bij de provinciale staten verkiezingen in maart 2023.

Waar doen we het voor?
Vooral voor de samenwerking via Lokale Partijen en de lokale kiezers. Hiervoor moeten we steeds een heldere afweging kunnen maken over het maatschappelijk speelveld, binnen de kaders van:
– DE MENSELIJK MAAT !
– EENHEID in VERSCHEIDENHEID !
– HET GELIJKE SPEELVELD

Voor meer informatie hierover ga naar www.lokaal-brabant.nl. DOE MEE a.u.b. volg ons en meld je aan. We zijn er klaar voor. Dank U