Nevzat Karakus 

Gemeente Land van Cuijk

Lokaal Brabant wil de afstand tussen de inwoners en de overheid kleiner maken. Mede hierdoor sta ik bij de Provinciale Statenverkiezingen in maart op de kieslijst voor Lokaal Brabant.
Ik ben Nevzat Karakus, 52 jaar oud, geboren in Turkije en raadslid in de Gemeente Land van Cuijk. Daarnaast ben ik al meer dan 21 jaar procesoperator bij Danone in Haps, waar wij babyvoeding maken voor baby’s van 0-24 maanden.
Op dit moment zit ik in mijn tweede raadsperiode. Bij de eerste verkiezingen haalde ik 248 voorkeurstemmen en met de herindelingsverkiezingen 585 voorkeurstemmen. Een beloning voor mijn raadswerk en de meeste stemmen ooit als enige allochtoon in de raad. Mijn stemmers zijn niet alleen mensen met een migratieachtergrond. Ook veel Nederlanders hebben op mij gestemd. Dit is omdat ik vindbaar, zeer actief ben op ‘de werkvloer’ buiten het gemeentehuis en praat met de burgers in Land van Cuijk. Ik luister graag naar wat de burgers bezighoudt en probeer met gesprekken te zoeken naar liberale, sociale oplossingen.
Als volksvertegenwoordiger wil ik veel betekenen voor de burgers, mijn telefoon staat altijd aan. Ik wil de muur tussen de inwoners en de overheid doorbreken.
Lokaal Brabant komt op voor de lokale belangen en wil, net als ik, de kloof tussen inwoners en de overheid doorbreken. Stem daarom op Lokaal Brabant!