Lonneke Verbunt

Gemeente Baarle-Nassau

Mijn naam is Lonneke Verbunt, woonachtig in Baarle-Nassau, momenteel gemeenteraadslid in deze bijzondere en unieke gemeente voor Fractie Ulicoten.

Baarle-Nassau is een bijzondere gemeente verweven met Belgische zustergemeente Baarle-Hertog, 2 landen en 30 enclaves. Baarle is het meest unieke enclavecomplex ter wereld met 22 Belgische en 8 Nederlandse losse stukjes grondgebied. Een geografische puzzel voor gevorderden!

Uitdagingen genoeg, zodat ook hier op lokaal niveau de focus gehouden moet worden.

Jezelf veilig en thuis voelen moet voor eenieder vanzelfsprekend zijn. Een maatschappij waarin iedereen telt, laten we samen kijken naar oplossingen die voor nu en in de toekomst een mooie bijdrage mogen leveren aan ons bijzonder mooi land, provincie en gemeente!

Door lokale partijen te verenigen kunnen we elkaar versterken in de opgaves en dynamiek die ons de komende tijd te wachten staat en waarbij de eigen identiteit van de lokale partij centraal blijft staan.

Lokale Brabantse partijen, verenigd in Lokaal Brabant spreekt u als lokale kiezers aan om in maart 2023 op Lokaal Brabant te stemmen, samen staan we sterk voor de lokale toekomst!