John van Gorp

Gemeente Goirle

Door de landelijke partijen is de Eerste Kamer ver afgedreven van waarvoor zij is opgericht: het toetsen van wetgeving die door de Tweede Kamer is opgesteld. Het is mijn streven om de Eerste Kamer weer terug te krijgen als ‘chambre de reflection’. Hiervoor sta ik namens Lokaal Brabant-pagina op de kieslijst van Onafhankelijke Politiek Nederland voor de Eerste Kamer.
Mijn naam is John van Gorp, vader van twee prachtige kinderen, getrouwd met Adrienne van Gorp-Adam, woonachtig in Riel en sinds kort opa geworden van een prachtige kleindochter. In het dagelijkse leven ben ik zelfstandig ondernemer sinds 2003. Zoals zovelen merk ik ook dat we in een prachtig land leven, waar heel veel goed gaat, maar toch een aantal zaken beter kan en soms zelfs moet. Als ik dat gevoel heb, kan ik niet aan de zijkant staan en wil ik dan ook hierin mijn steen(tje) bijdragen. Zo heb ik in 2014 Lokaal Brabant opgericht en mag ik hieraan als voorzitter leiding geven. Door de landelijke samenwerking met onafhankelijke partijen ben ik tevens voorzitter van het wetenschappelijk bureau van de OPNL.
Na de provinciale verkiezingen in maart 2023 wil ik graag als Brabantse senator namens de OPNL de onafhankelijke politiek een spreekbuis geven in de Eerste Kamer. Hiervoor hebben wij uw stem hard voor nodig. Ik zal u niet teleurstellen, maar mag ik op uw stem rekenen?
Een lijst met veel lokale betrokken mensen, allen met hetzelfde doel: Nederland en in het bijzonder Brabant nog mooier te maken.
Stem Lokaal Brabant, Lijst 11.