Hubert Koevoets

Gemeente Etten-Leur

‘De besluiten die in Den Haag worden genomen, zouden goed moeten zijn voor het hele land. Maar helaas geldt dat lang niet altijd voor alle gemeenten en provincies. Tegelijkertijd zien we lokale politici en partijen groeien in hun rol en steeds vaker meebesturen. Daar heb ik veel bewondering voor. Omdat ik liever zelf aan het stuur zit dan in de bijrijdersstoel, stel ik mij bij de komende Provinciale Staten verkiezingen graag verkiesbaar voor Lokaal Brabant.
Mijn naam is Hubert Koevoets, 60 jaar en woonachtig in Etten-Leur. Al sinds mijn achttiende ben ik actief in de politiek, onder meer in de gemeente Bergen op Zoom en twee termijnen als lid van Provinciale Staten. In eerste instantie voor een landelijke partij, maar daar voelde ik na verloop van tijd mij steeds minder bij thuis. Bij Lokaal Brabant voel ik mij een stuk vrijer om ook specifiek op te komen voor zaken die spelen in mijn eigen leefomgeving.
Ik vind het belangrijk om te luisteren naar de Brabanders en zo te weten te komen wat er speelt in de samenleving. Daarnaast vind ik dat iedereen in Brabant gelijke kansen moet krijgen. Het is vervolgens aan de mensen zelf om hun verantwoordelijkheid te nemen en deze kansen ook te benutten. Daarom op 15 maart: Geen Haags verhaal, Kies Lokaal!’
Hubert Koevoets
Nr. 2, Lijst 11 Lokaal Brabant