Gerben van den Broek

Gemeente Oisterwijk

Als Brabander in hart en nieren is er maar één partij waarvoor ik op de kieslijst wil staan bij de Provinciale Staten      verkiezingen op 15 maart: Lokaal Brabant!
Mijn naam is Gerben van den Broek, 49 jaar en woonachtig in Oisterwijk. In het dagelijks leven werk ik als zzp’er op het gebied van tekst en communicatie. Daarnaast ben ik een fervent wielerliefhebber en oprichter van het wielerplatform Brabant Cycling Network en de Brabant Cycling Businessclub. In mijn vrije tijd ga ik regelmatig kijken bij wedstrijden van rugbyclub Oysters en ga ik graag ook zelf een rondje fietsen.
Sinds 2016 ben ik lid van Lokaal Brabant. Ik vind het gaaf om te zien hoe deze partij zich inzet om onderwerpen die spelen in Brabantse gemeenten op de provinciale Brabantse agenda te krijgen. Lokaal Brabant is ook een groot voorstander van regio-gedeputeerden, bij wie onderwerpen uit de regio aangekaart kunnen worden. Verder is Lokaal Brabant aangesloten bij OPNL (Onafhankelijke Politiek Nederland), waardoor de partij ook een vertegenwoordiger in de Eerste Kamer heeft.
Geen opgelegde dictaten vanuit de landelijke partijen in Den Haag, maar politiek van onderop door inbreng vanuit de Brabantse gemeenten, met oog voor de menselijke maat. Dat is waar Lokaal Brabant voor staat en waar ik mij graag voor wil inzetten.
Dus op 15 maart: Geen Haags verhaal, stem Lokaal!